Våra tjänster

H-snickerier AB är i grunden ett verkstadssnickeri med inriktning på specialsnickerier. Utöver snickeriet utför vi även byggnadstjänster och som återförsäljare för Marbodal är vi en komplett leverantör inom bygg och inredning. Våra kunder är allt från privatpersoner, medelstora till de största byggbolagen.
Med trettio års erfarenhet, en stor maskinpark, välutbildad personal och en vilja att lösa problem gör vi skillnad för just ditt projekt.

Vi gör skillnad

Oavsett vad vi tillverkar står H-Snickerier för hög kvalitet och ansvarstagande för ett perfekt slutresultat. Vår styrka är våra duktiga finsnickare, montörer och vår välutrustade snickeriverkstad med digitaliserade maskiner där vi har industriell kapacitet för tillverkning av alla typer av specialsnickerier.

Vår egen lackverkstad är modernt utrustad med en stor box för lackering och betsning och ordentligt tilltagna torkutrymmen. Här får de färdiga snickerierna sitt slutgiltiga utseende. Med Stockholms största formatsåg utför vi formatsågning i alla skivmaterial och former ni kan tänka er.

Vi återvinner allt material i samarbete med Sortera och all färg i vår Formeco-destillator för minsta möjliga miljöpåverkan.

Enkelhet i vardagen

Vi ger dig enkelhet i vardagen genom att vi ser helheten och har erfarenheten! H-snickerier och Köksfabriken är en pålitlig leverantör som gör svåra köksprojekt enkla tack vare samleveranser, erfarna montörer och fasta priser. Vi levererar helheten, dvs projektering, leverans och montage från en och samma leverantör/kontaktperson, och har erfarenhet att specialanpassa efter dina behov och önskemål.

Experter på Marbodal-kök

Vi kan hjälpa dig med både standardkök, specialanpassade kök, bänkskivor och vitvaror. Vi har samarbete med en av Sveriges största köksleverantörer, Marbodal, och ger dig färdiga lösningar för standardkök, pentryn och kaffestationer. För de ovanliga köken ritar vi från grunden, tillverkar stommar och luckor, lackerar i specialkulör och levererar färdiga lösningar.

Samarbete ger fint slutresultat

Vi samarbetar med leverantörer av rostfria bänkskivor och stenskivor från hela världen. Själva tillverkar vi bänkskivor i massivt trä, laminat och kompositmaterial, såsom Corian och Hi-Mac. Givetvis förbereder vi skivorna för hoar, blandare, eluttag etc. Vi samarbetar och återförsäljer Siemens/Bosch men tar självklart fram de vitvaror som du önskar. Med leverans av vitvaror från oss kan vi garantera korrekt installation och samleverans med övriga delar i köket vilket även spar på vår miljö.

Vare sig du är proffs eller privatkund behöver du någon att lita på – Vi tar hand om alla delar i ditt projekt.

Vi är ett professionellt alternativ till de större byggarna och erbjuder privatpersoner, fastighetsägare, fastighetsförvaltare och byggare helhetslösningar för de mindre projekten. Med professionella hantverkare och samarbetspartner i alla led tryggar vi era projekt. Vi tar hand om alla delar i projektet som projektledning, måttning på plats, framtagning av specialprodukter och montering.

Enkelt för dig som kund eftersom vi tar hand om helheten och har kompetensen. Vår personal är utbildad inom projektledning och bygg, samtliga är anslutna till ID06. Vi är certifierade och anslutna till BKMA. 

Läs mer om BKMA här.

Kontakta oss

Svarvarvägen 11 132 38 Saltsjö Boo

08-39 08 39

info@h-snickerier.se
offert@h-snickerier.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

BLI KONTAKTAD

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!