Köksfabriken

Köksfabriken är den del av H-snickerier AB, där vi tillverkar, levererar och monterar kök. Som återförsäljare åt Marbodal kan vi kombinera ett standardkök med egna lösningar, vilket möjliggör att vi kan skräddarsy helt unika kök, allt enligt våra kunders önskemål.

Köksfabriken åtar sig  helheten- allt från projektering, rivning, tillverkning, montering och hela vägen fram till slutbesiktning. Vi tar ansvar, bokar och sköter kontakterna med alla inblandade yrkesgrupper. Du som kund får alltid ett fast pris.

För de ovanliga köken ritar vi från grunden, tillverkar stommar och luckor, lackerar i specialkulör och levererar färdiga lösningar. Vi samarbetar med leverantörer av rostfria bänkskivor och stenskivor från hela världen. Köksfabriken tillverkar även bänkskivor i massivt trä, laminat och kompositmaterial, såsom Corian och Hi-Mac. Vi  förbereder bänkskivorna för uttag till bl.a. hoar, blandare eller el. Vi samarbetar och återförsäljer Siemens/Bosch,  men tar självklart även fram andra vitvaror, om du som kund önskar det. Vi garanterar sedan att dina vitvaror blir korrekt installerade. För att spara på miljön ser vi till att våra leveranser samlevereras. 

Ni kan välja att bli kontaktad av oss, fyll då i era uppgifter under Bli kontaktad här berättar ni när ni planerar att bygga ert nya kök samt var ni bor. Vi återkommer till er med ett formulär där ni svarar på några frågor gällande designen på ert nya kök.

Ni kan även välja att fylla i formuläret direkt och vi kontaktar er efter ni skickat in den.

Formuläret ligger sedan till grund när vi startar processen, ju mer information vi kan få från er desto bättre.

Våra erfarna projektledare kontaktar er för att boka in ett möte digitalt eller på plats hos er för att tillsammans gå igenom formuläret ni fyllde i samt se rummets förutsättningar.

Genom ett köksmöte lämnar vi inte några tankar, idéer eller förslag åt slumpen, allt för att köket ska bli anpassat efter dina behov.  Våra projektledare vägleder och hjälper er genom alla steg i processen så ni lyckas med ert köksprojekt.

Utefter era önskemål kring design, kulör samt funktionalitet får ni en designskiss tillsammans med offert.

När ni känner er nöjda med design och offert beställer/tillverkar vi köket. Normal leveranstid är 6 – 8 veckor efter att ni har lagt er beställning.

 

 

Ert befintliga kök rivs och fraktas bort

Nya köket levereras och monteras, vi kontrollerar helhetsfunktion.

Vi går igenom och gör en genomsyning tillsammans med er. Funktionstestar vitvaror och går igenom eventuella frågor.

Kontakta oss

Svarvarvägen 11 132 38 Saltsjö Boo

08-39 08 39

info@h-snickerier.se
offert@h-snickerier.se

BLI KONTAKTAD

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.